Rasmus Svingel

Arkitektur og idéer med afsæt i en legesyg pragmatisme.

Med flid, fagligt knowhow og stor nysgerrighed bestræber jeg mig på at løfte gennemsnittet for vores fysiske rammer. Jeg opererer i krydsfeltet mellem det tegnede og det udførte, og jeg sætter en ære i at kombinere mine evner inden for tømrerfaget, håndskitsering og brug af skalamodeller med den digitale platform.

Jeg stræber efter at udfordre normerne med en jordbunden idealisme, hvor undersøgelser og koncepter sikrer en klar identitet og fortælling om projektets helhed samt den enkelte detalje. Tiøren falder oftest, når det tænkte tegnes.

Jeg tror på det intime samarbejde, hvor projekterne personligt følges fra start til slut ud fra en holistisk og funktionsorienteret tilgang.
 

What-I-do-crop-1440x960.jpg
 

nyt fra tråden